Trappen

Trappen

Ons vakmanschap is ook zichtbaar in de productie van trappen, bordessen, balustrades en hekwerk.

Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspand, kantoor of huis? We kunnen u helpen met de mooiste trappen. We hebben jaren ervaring met trappen in elke vorm en stijl. Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. In een kantoor past bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning. In een zakelijke omgeving wordt een trap veel zwaarder belast dan in een woning. Naast de vorm trap is de belastinggraad dus verschillend.
U ontvangt hiervoor advies op maat.

Certificaten

We hebben alleen goed geschoolde medewerkers aan het werk.

Al onze goed geschoolde medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

De EN 1090-1, EN 1090-2 en EN 1090-3 zijn normen voor dragende staal- en aluminiumconstructies als basis voor CE-markering.

Al onze goed geschoolde medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, tevens zijn we EN-1090 gecertificeerd, ook zij we erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn we lid van de Metaalunie

Er is een positieve motiverende sfeer op de werkvloer.

Balustrades & hekwerk

Balustrades zijn hekken of muurtjes die ter bescherming en verfraaiing dienen. Een balustrade wordt veel gebruikt aan de rand van een balkon, dakterras, galerij, trap, brug of vide.

We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren. We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal. Er zijn verschillende uitvoeringen en maten te bestellen.

We maken mooie hekwerken waarbij we het doel van uw investering nooit vergeten. Uw hekwerk dient een stijlvolle oplossing te zijn om u extra zekerheid en veiligheid te bieden.