Werkplaats

Werkplaats

In een werkplaats aan de Lankhorsterweg begon Lasbedrijf Klaas de Weerd in 2007 na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in de metaalindustrie. Na verloop van tijd groeide het bedrijf en er is in 2012 een nieuwe hal van 500m2 gebouwd op het industrieterrein “De Esch-3” in Staphorst. De groei zette door en in 2016 werd er uitgebreid naar 750m2 en dit uitte zich verder in het in dienst nemen van vast personeel.

Met uw idee, schets of tekening gaan we samen aan de slag en kijken we wat de mogelijkheden zijn om een mooi product voor u te vervaardigen. Bij ons kunt u rekenen op goed advies over de functionaliteit en de uitstraling van onze producten. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak om uw specifieke wensen vorm te geven.

CERTIFICATEN

We hebben alleen goed geschoolde medewerkers aan het werk.

Al onze goed geschoolde medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

De EN 1090-1, EN 1090-2 en EN 1090-3 zijn normen voor dragende staal- en aluminiumconstructies als basis voor CE-markering.

Al onze goed geschoolde medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Er is een positieve motiverende sfeer op de werkvloer.

Op het gebied van staal kunt u bij ons terecht voor o.a.:

Staalconstructies voor hallen, schuren en stallen. Trappen, bordessen en hekwerk. Machines voor de bestratingsbranche, zoals afreibakken. Machines voor het machinaal bestraten van wegen en pleinen. Verwerken van plaatmateriaal met een kantbank en schaar (sinds 2013).

Het is ook mogelijk om CNC te ponsen en te knippen en we verzorgen ook het zaagwerk. Snijwerk kan door ons worden verzorgd. Wat betreft tekenwerk werken we samen met ervaren mensen.

Knippen: plaatstaal tot 3000×10 mm.
Kanten: 3200×200 ton.
Ponsen: CNC tot 100 ton.
Zagen: 650×480 mm.